29 januari, 2023

Distansbehandling Kraniosakralterapi

Distansbehandling innebär att du inte är på plats med mig i kliniken, utan du kan vara någon annanstans i lugn och ro. Jag tar kontakt via videosamtal med appen ”WhatsApp” eller ringer upp dig på bokad tid, vilket som passar dig bäst(Du väljer själv i bokningen). Därefter startar behandlingen som görs med energi på distans.

Vid stress och påfrestningar reagerar din kropp genom att lagra mentala och fysiska spänningar. Detta påverkar funktionen hos det centrala nervsystemet och det i sin tur kan påverka funktionen hos nästan alla andra kroppsliga system. En kraniosakralbehandling frigör det centrala nervsystemet från blockeringar och stärker på ett naturligt sätt din hälsa och ditt välbefinnande.

De flesta klienter märker en positiv förändring efter 1-5 behandlingar. En kraniosakralbehandling ger förutsättning för att kroppen själv ska kunna släppa sina spänningar och därmed möjlighet att slappna av och självläka. Behandlingen hjälper kroppen att återuppta sin naturliga läkningsprocess, och fortsätter veckor efter sessionen.

Många har också upptäckt att regelbundna behandlingar har en förebyggande verkan på sjukdom och stress.

Besök Upledger Institute för att utforska mer vad kraniosakralterapi kan hjälpa kroppen med?

Vill du läsa mer om studier och forskning om kraniosakralterapi, klicka här.

Mina utbildningar inom kraniosakralbehandling är under Upledger Institute och Anette Grundström, jag vidareutbildar mig fortlöpande varje år.

Prislista

Kraniosakralbehandling