Kraniosakralbehandling

 

Kraniosakral, eller craniosacral på engelska, är en behandling med lätt beröring som frigör spänningar djupt inne i vävnaden så att smärta och dysfunktion löses upp. Behandlingen ges med kläderna på.

Vid stress och påfrestningar reagerar din kropp genom att lagra mentala och fysiska spänningar. Detta påverkar funktionen hos det centrala nervsystemet och det i sin tur kan påverka funktionen hos nästan alla andra kroppsliga system. En kraniosakralbehandling frigör det centrala nervsystemet från blockeringar och stärker på ett naturligt sätt din hälsa och ditt välbefinnande.

De flesta klienter märker en positiv förändring efter 1-5 behandlingar. En kraniosakralbehandling ger förutsättning för att kroppen själv ska kunna släppa sina spänningar och därmed möjlighet att slappna av och självläka. Behandlingen hjälper kroppen att återuppta sin naturliga läkningsprocess, och fortsätter veckor efter sessionen.                                  

Jag integrerar vid behov behandlingstekniker som Visceral och Neural manipulation, det betyder behandling av inre organ och nervsystemet.

Många har också upptäckt att regelbundna behandlingar har en förebyggande verkan på sjukdom och stress.

Distansbehandling

Har du inte möjlighet att komma till kliniken kan jag behandla dig på distans. Distansbehandling innebär att du inte är på plats med mig i kliniken, utan du kan vara någon annanstans i lugn och ro. Jag tar kontakt via videosamtal med appen "WhatsApp" eller ringer upp dig på bokad tid, vilket som passar dig bäst(Du väljer själv i bokningen). Därefter startar behandlingen som görs med energi på distans.

Ont i kroppen och Ont om pengar?

Jag erbjuder ett litet antal behandlingar i månaden till personer som har ont i kroppen och ont om pengar av olika anledningar. Du kan vara arbetslös, sjukskriven eller pensionär, priset på behandlingen sätter du själv efter din ekonomi.
För att boka en tid skickar du ett mejl till mig där du beskriver din situation för mig, sedan återkommer jag och vi bokar en tid tillsammans.

Besök Upledger Institute och Barral Institute för att utforska mer vad Kraniosakralterapi och Visceral/Neural manipulation kan hjälpa kroppen med?

Studier och forskning finns här om Kraniosakralterapi och här om Visceral/Neural manipulation.